Cool flicka på väg hem från affären

Cool flicka med sina händer i jack fickan Och med sina fina Hello Kitty skor
( bättre bild på skorna kommer senare ) Bilden togs när vi va på väg hem från affären..

Wonderful weather and soon we will go out

Hej vänner....

Förlåt för en dålig uppdatering här inne.. Mitt internet dör hela tiden utan anledning.. Men nu funkar den för stunden i alla fall..

Solen lyser så underbart vackert ute idag så om en stund ska snäckan och jag ut och njuta av de vackra vädret. Vi ska möta upp Lisa med familj och sen ska vi låta våra charmtroll till barn få leka där ute. Colin och Cazandra leker så fint tillsammans och de glädjer både Lisa och mig då Colin är 5 år och min prinsessa blir 3 till sommaren 

Veckorna går så fruktansvärt fort.. Det är redan onsdag och ikväll är det Grey's anatomy. Någon mer som är helt tokig i den serien?

Snäckan sitter och äter en macka och spelar på sin Hello Kitty dator och jag dricker en kopp kaffe och ska snart lägga in tvätten i torktumlaren.. Jag har vikt ihop så mycket ny tvättade kläder men jag har knappt någonstans att lägga in dom.. Dåligt med garderober här tycker jag.

Jag har funderat mycket på en sak ( hemligt än så länge ). Men ja, det blir nog så.. Nu undrar nog många vad jag menar men inte lönt att fråga just nu.. 

Nu ska jag lägga in tvätten i torktumlaren och sen ska vi ut.. Have a wonderful Wednesday all

Prins och Prinsessa väggord


Tänkte tipsa er om dessa jätte fina väggorden jag hittade när jag satt och kollade runt på creativelounge
En sån prinsessa väggord hade passat bra i Cazandras rum 

Monday, March 22

Hej vänner....

Helgen är över och nu är de måndag igen. I lördags åkte jag in till stan och där mötte jag upp min vän Emilie 
Vi gick till Hemmakväll där jag hade bokat Bellas Box - New  Moon som ni kan se i min Twilight blogg
Sen efter vi hade varit på Hemmakväll så gick vi runt i stan lite och sen åkte vi hem till Åhus..
Vi bestämde att vi skulle åka på bio men vi ångrade oss sen hehe.. Vi bestämde istället för att beställa kebab tallrik och gå och handla lite på kvantum så vi hade något gott till kvällen när vi skulle kolla på film här hemma..

Sen på söndag morgonen så vaknade vi av att vi hörde konstiga ljud i lägenheten/huset så de va bara att gå upp.. Gjorde kaffe och frukost och sen satt vi i soffan och snackade lite och kollade på Animal Planet.. Och jag ryser i hela kroppen av att se de.. Hur f*n kan folk behandla djur på de sättet? Jag satt med tårar i ögonen och mådde illa.. USCH!! SKÄMS!! Efter vi hade kollat lite på tv så gick vi ut och gick en runda och begav oss till kvantum.. Bra träning och så skönt att gå såna långa rundor.. På kvällen kom min älskade flicka hem 

Idag ska jag städa och tvätta.. Sen ska snäckan och jag ska ut och gå en runda och fixa en sak ( Hemligt ).. Hoppas man får ett glatt besked.. Håll tummarna alla.. Nu ska jag ta en kopp kaffe till och lägga in tvätten i maskinen.. Tur att man har egen tvättmaskin och torktumlare 
Men jag skriver mera senare idag..

Have a wonderful Monday everyone

Eyeglasses

Näe nu får jag minsann skaffa mig glasögon och jag har hittat ett par jätte fina som jag skickade hem gratis för att prova.. Dom är så snygga i verkligheten.. Beställde hem två par till men nej dom passade inte mig så bra..
Så dessa fina ska jag minsann ha..


Så imorgon när snäckan har åkt till pappa sin så ska jag åka in till stan för att göra en syn undersökning och se hur dålig min syn är..
Jag är så närsynt så jag kommer nog få en chock imorgon när man väl gör undersökningen.. * nervös *

Är dom fina?

Lugn dag idag

Ja, de blir en lugn dag idag för snäckan och mig. Vi har varit uppe sen 08.45 och vi har ätit en god frukost, vi har busat och mkt mer bus kommer det att bli  Jag ska snart börja att städa och tvätta lite sen ska vi ut och leka lite på lekplatsen som är här utanför vår trädgård..

Imorse så kom snäckan in till mig och väckte mig.. Det första man hör är: Gomojon ( Godmorgon ) mamma och klappade mig så fint på kinden. Sötnos min 

Förra veckan så beställde jag 2st prover för att gå ner i vikt, stod att de skulle va en snabb leverans men jag har minsann inte fått hem dom ännu.. Konstigt.. Inte för att de va dyrt, kostade bara 9kr st för 2 prover.. Undrar om det funkar annars ska jag börja med OneWeek igen som funkade superbra på mig.

Nu ska jag dricka en kopp kaffe till sen ska jag börja att städa.. Tvätten är redan i tvättmaskinen.. Have a wonderful Thursday all

Photo from today

Som jag skrev innan idag så skulle snäckan och jag vara ute och njuta av de fina vädret och de va vi också  Vi gick en runda och jag la ett brev i postlådan och sen begav vi oss hemåt.. Ringde mina underbara grannar Lisa me familj och frågade om man kunde komma över och ja, självklart fick vi de  Lisa, barnen och jag va ute och lekte på lekplatsen en stund och sen bestämde vi oss för att sätta oss i trädgården istället. Vi drack varmt te med mjölk och vi satt även utan jackorna och de va hur skönt som helst i solen.. Så varmt.. Är våren på väg nu tro?

Här bjuder jag på 2st bilder från idag..

Alltid gott med te med mjölk i ute i de underbara vädret.

Colin och Cazandra leker i snön..

Have a good evening all

The sun shines so nicely today

Idag vaknade man  kl 06.45, fast snäckan och jag gick inte upp förren 08.30. Idag lyser solen ute och de är så underbart  Så vi ska ut i trädgården och leka lite och jag ska ta med mig en kopp kaffe.. Ska även slänga in lite tvätt i maskinen så den kan stå igång medans vi är ute och busar  Va händer hos er alla idag?

På denna bild så gör snäckan sin minn hehe.. Sötnos min 
Nu har jag satt igång tvätten så om ca 1 timme så ska jag slänga in tvätten i torktumlaren och sen ska jag slänga in ännu en maskin tvätt.. Sen är det dags att börja på lunchen.. Idag blir de kyckling, curry sås och ris.. Så gott så. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen ska vi ut i trädgården och njuta av solen.

Have a wonderful Tuesday All



EkoLeko - Giftfria och miljövänliga leksaker

Har du ett pysselsuget barn där hemma så tycker jag att du ska bli klicka in och bli medlem på EkoLeko:s Facebook sida. Där får du även en påse med PlayMais hemskickat.

Klicka på bilden för att komma till deras Facebook sida. Och skynda in och bli medlem innan den sista Mars.


Snäckan sover

Snäckan min sover sen 2 timmar tillbaka. Jag kollar på spårlöst.. Är det bara jag som har svårt att hålla tårarna tillbaka eller de finns flera?

Ja, som ni ser så har jag en Twilight blogg. Många vet om det och just nu pågår där en tävling där 3st Twilight fans har chansen att vinna så kicka in och kolla vet jag 
Hade inte kunnat ha den underbara tävlingen som jag just nu har i min TTSC:s blogg utan Discshops hjälptusen tack för att ni sponsrar min TTSC blogg.

Tisdag imorgon och imorgon ska snäckan och jag va ute i trädgården och fixa lite inför våren, när nu den kommer.. hmm aldrig? Ja, de känns ju som om våren aldrig är på väg för i helgen så snöade de IGEN och de blev vitt ute.. suck.. Vi ska även ut och gå en lång runda här hemma i Åhus och bara njuta av vädret.

Igår fick jag veta en jätte glad nyhet av min underbara vän Jonna. Fick tårar i ögonen och jag säger ännu en gång GRATTIS, är så glad för Kristoffers och din skull gumman.

Nu kommer jag inte på mera att skriva men uppdaterar mera imorgon.. Wish you all a wonderful evening. Good night

Noster Amor Vincit Omnia - Vår kärlek övervinner allt!! ♥
Snäckan, Du är min livsgnista!! ♥
Vi för alltid!! ♥

Great weather

( Bildkälla )

Idag har de varit jätte fint väder ute. Så varmt i solen.. Hoppas de blir sånt väder imorgon med så man kan va ute då oxå. Nu ska jag mysa & busa me snäckan innan de är läggdags för hennes del. Have a wonderful evening.

Idag kommer min prinsessa hem

Hej vänner....


Igår åkte jag till Ikea & inhandlade lite saker till lägenheten/huset. Blev en ny säng till min underbara dotter, litet bord, golvlampa, foto ram i mörk rosa, doft ljus, taklampa till snäckans rum, tror de va allt 

Här kommer 2st bilder på snäckans nya säng.. Bilderna är tagna me min mobil.


Idag kommer min underbara prinsessa hem ♥ Har saknat henne jätte mkt i helgen. Men vet att hon har de skoj hos sin pappa me 
Här bjuder jag på 2 ny tagna bilder på snäckan som togs i fredags 


Nu ska jag ta en kopp kaffe & sen ska jag fixa lite här hemma innan snäckan kommer hem.
Ha en fortsatt superbra söndag alla.

Saknar min prinsessa ♥


Min lilla prinsessa åkte till pappa sin idag & kommer hem på söndag igen.
Saknar henne jätte mkt!! ♥

Kalas för Colin

Idag har snäckan & jag varit på kalas hos våra underbara grannar Lisa me familj. Lisas son Colin fyllde  5 år. 5 hela år, kan knappt förstå de. Stort grattis ännu en gång Colin 

Imorgon ska vi över till Lisa me familj.. Låta barnen leka ute & Lisa & jag kan ju alltid sitta ute & dricka kaffe eller tea eller hur Lisa?  Hoppas bara de är varmare ute imorgon än va de är idag.. brrr.. Snälla vår kom nu!!

Näe nu ska jag snart sova.. Men skriver mera imorgon.
Tusen tack ännu en gång Lisa me familj för de underbara kalaset.

Good Night....

Noster Amor Vincit Omnia - Vår kärlek övervinner allt!! ♥
Snäckan, Du är min livsgnista!! ♥
Vi för alltid!! ♥

Onsdag

Hej vänner....

Just nu hinner jag inte skriva så mkt.. Snart ska jag börja på maten.. Idag ska vi äta stek, potatis, någon god sås & svamp.. Snäckan börjar bli förkyld igen. Hennes näsa rinner som bara den. Hon hostar som aldrig förr på nätterna & är hes.. Stackars min älskade prinsessa.

I helgen så blir de nog bio me min underbara vän Emilie. Snäckan åker till pappa sin på fredag & kommer hem på söndag igen. Kommer sakna henne jätte mkt ♥
Ska även till Ikea i helgen & skaffa lite saker.. Drick glas är ett MÅSTE då jag knappt har några.. Sen ett litet bord som man kan ha mellan sofforna samt en fin lampa till bordet..
Lägg gärna till min blogg via bloglovin 

Näe nu ska jag börja på maten.. Skriver mera senare idag..

Have a wonderful Wednesday

We Are The World 25 For Haiti - Official Video


Jag måste bara lägga in denna videon & jag tror nog att ni redan har hört denna låten 1000gg men jag kan inte sluta att lyssna på den. Den är så fruktansvärt bra & jag ryser i hela kroppen varje gg jag hör den.

Tisdagen den 9e Mars

Hej vänner....

Sitter just nu & dricker kaffe medans snäckan leker & kollar på barnkanalen. Jag får se om vi åker iväg idag. Har mkt som ska göras idag nämligen. Har mkt tvätt som måste fixas & de känns som om tvätten aldrig tar slut hehe.. Sånt man får räkna me..

Blir snart dags att ringa min frisör me för att boka tid för klippning. Ska bli skönt att klippa de kort igen.
Har så tjockt hår & jag kan absolut inte göra något alls me mitt hår så kort hår blir bäst & de är fint 

Idag ska jag även fixa snäckans naglar, ska måla dom så dom är fina imorgon inför kalaset  Ska även fixa mina.. Får se va de blir för färg bara.. Har lite mkt att välja på..

Näe nu ska jag börja att fixa lite här hemma. Men skriver mera senare idag..
Ha en fortsatt superbra dag idag alla..

Have a wonderful Tuesday

Måndag kväll

Snäckan sover sen några timmar tillbaka. Jag sitter här i soffan & kollar på Melrose Place.
Hoppas nu alla mina vänner hittar hit till min nya blogg..
Har ni alla haft en bra dag & kväll?

Designen är uppe men ändring kommer någon gg. Denna designen får duga så länge eller hur? :)

Snart är de dags för sängen. Imorgon ska snäckan & jag iväg.. Vi ska först åka & köpa en present till Colin som fyller år snart :) Sen ska vi ta bussen till mormor & morfar ( mina föräldrar ) Ska även inom mammas gamla jobb & hälsa på Anja & alla dom andra där. Kommer bli trevligt.

Näe nu ska jag snart sova.. Men skriver mera imorgon innan vi ska iväg.
Ha en fortsatt superbra kväll alla..

Good Night....

Noster Amor Vincit Omnia - Vår kärlek övervinner allt!! ♥
Snäckan, Du är min livsgnista!! ♥
Vi för alltid!! ♥

Välkomna till MomLinda

Jag valde att skaffa en öppen blogg då jag har en låst blogg & de blir lättare för mina vänner & andra att följa vår vardag i en öppen. Jag heter Linda & är 23 år gammal & är ensamstående mamma till min 2.5 åriga dotter Cazandra.


Hoppas jag kommer få många nya läsare här inne & att mina gamla läsare fortsätter att följa vår vardag


RSS 2.0