Idag ska min dator in på lagning

Igår ringde jag dom med datorn ännu en gång fast denna gången till dom som ska komma och hämta min dator. Så idag mellan 10-14 ska dom komma. Det betyder att vi inte får lämna huset tills dom har varit här och hämtat datorn. Skulle inte förvåna mig om dom kommer prick kl 14.

Igår köpte jag hårfärg inte den färgen jag ville ha men det blev mörkbrunt men blir nästan svart i mitt hår. Måste in till stan och hitta något fint idag eller imorgon då snäckan och jag ska på konfirmation på söndag. Och vad ska man köpa? Om ni har några förslag så säg till :)

Idag är det fint väder ute så medans vi väntar på att dom ska hämta min dator för lagning så ska vi vara ute och cykla lite.

Johanna, jag hör av mig om en stund till dig så kan vi bestämma när vi ska ses :)

Nä nu ska jag ta en kopp kaffe till sen ska jag göra snäckan fin i håret med hennes nya hårband :) Ha en fortsatt bra dag idag alla :)

Så underbart väder

Hej alla.

Helgen är över och en ny vecka har börjat.
Idag ska jag passa min systerdotter Ebba :)
Just nu är snäckan och jag ute och njuter av vår vädret.
Snäckan cyklar för fullt och hon är så stolt att hon kan cykla själv nu.
Igår fick snäckan nya skor. Bilder på dom kommer när jag har fått min dator lagad.

I helgen var som sagt min bästa vän Emilie och jag på bio och såg Remember Me.
Jätte bra fin och jag rekommenderar den stort :)
Jag ska helt klart köpa den när den kommer ut på DVD.

Nä nu ska jag göra en kopp kaffe till och vid två kommer min systerdotter hit och ska leka med sin kusin <3

Ha en underbar måndag alla.

Bio ikväll med min bästa vän <3

Ikväll blir det bio med min bästa vän Emilie :) 
Vi ska se Remember Me :) 

Innan bion så ska vi äta något gott och sen 
köpa popcorn för det är ju ett måste eller hur? :)
Nu ska jag minsann ut i det underbara vädret och bara njuta av solen :)

Ha en fortsatt superbra lördag alla :)

Hej :)

Hej alla :)

Förlåt för en dålig uppdatering men har som sagt ingen dator ännu. Men i början av nästa vecka så åker min lilla dator in på lagning så snart kommer jag att uppdatera bloggen mera och lägga in bilder :) Snäckan är hos sin pappa över helgen och kommer hem på söndag kväll igen :) Saknar snäckan jätte mycket! <3

Nej nu ska jag gå och lägga mig. God natt alla :)

Underbart väder idag

Hej alla. Jag har varit dålig på att uppdatera men sånt händer särskilt när datorn har kraschat helt och hållet. Idag har snäckan och jag varit ute hela dagen. Vi gick först en lång runda och sen inom affären. När vi sen kom hem så packade vi upp det vi hade köpt och sen gick vi ut i trädgården. Skulle ha köpt blommor som vi den skulle plantera men fanns inget på kvantum.. Får gå inom blomster affären imorgon och kolla vad dom har för något fint där. Hur skönt som helst att våren äntligen är kommen eller hur? Nu ikväll har snäckan och jag busat uppe på hennes rum, vi byggde en koja och det var uppskattat kan jag lova :) Nu ligger vi här hemma i soffan och är helt slut. Snäckan kollar på tecknad och gäspar som bara den så det blir läggdags för henne snart skulle jag tro. Näe nu ska jag göra en kopp med vanilj te med mjölk i och sen ska jag göra iordning min älskade flicka för natten. Ha en underbar kväll alla.

RSS 2.0